Youngtive.

Het adres voor ZZP’ers, MKB en particulieren die opzoek zijn naar professionele en creatieve websites en online marketing.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op social

Betaalbare website laten maken

Wil je een betaalbare website laten maken? Youngtive is een jong bedrijf met meer dan 6 jaar ervaring. In de regio Friesland hebben we ondertussen al tientallen websites mogen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan de websites van Barrevoets of Double B. Wij specialiseren ons in het maken van professionele websites voor MKB, ZPP’ers of startende ondernemers.

Een professionele website voor een betaalbare prijs

Youngtive bouwt websites met WordPress templates. Wij streven er naar om jouw wensen te vertalen naar een passende en professionele website. Wij hebben oog voor detail en voelen goed aan wat wel of niet bij jouw past. Bij ons heb je al een website vanaf €450,-.

 

Een professionele website hebben, betekent natuurlijk ook dat deze responsief moet zijn. Youngtive optimaliseert daarom niet alleen jouw website voor desktop, maar voor alle mobiele apparaten. Zo is de website toegangkelijk voor elk apparaat én wordt de gebruikerervaring van bezoekers verbeterd. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de website voldoet aan de snelheidseisen van Google.

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een betaalbare website?

Een compleet beheerbare website

Eén van de voordelen bij Youngtive is dat je website volledig beheer is en daardoor erg gebruiksvriendelijk is. Wij bouwen jouw website met WordPress. Naast dat het het meest gekozen CMS (content management system) ter wereld is, geeft het jou de mogelijkheid om op een eenvoudige manier tekst en afbeeldingen aan te passen.

Wil je je tijd liever in andere dingen steken en houdt je je liever niet bezig met het onderhouden van je eigen website. Wij bieden ook verschillende support- en onderhoudspakketten aan.

Ik kwam bij youngtive via de relationele sfeer, dit is echter bijzaak gebleken want alle zakelijke afspraken werden volledig onafhankelijk opgepakt met uitstekend resultaat! Ook het vervolg voelt goed en duidelijk voor beide. Super prijs, kwaliteit verhouding. Al met al, ik kan het een ieder aanbevelen. (Jan Oosterhoff, Double B Leeuwarden)

Jan Oosterhof

YoungTive heeft mijn wensen écht precies vertaald in de website die ik voor ogen had. Ze zijn open, toegankelijk, vakkundig, (positief) kritisch en denken mee in het belang van mij als klant. Het contact verliep soepel en vlot. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Mijn dank is groot, heel groot!

Isaak de Boer

Fijne en snelle samenwerking. Expertise gecombineerd met service en humor. Dat werkt fijn en Youngtive voelt goed aan wat bij jou past

Maaike Dijkstra

Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk een nieuwe website. Via mijn opleiding kwam ik in contact met YoungTive. Ze waren erg geïnteresseerd en dachten goed mee over het invullen van de website. Ik vond het erg prettig dat ze met ons mee dachten en goede tips gaven. Super service!

Marloes Vlastuin

Waarom je bij ons een betaalbare website laat maken?

Naast een betaalbare prijs en snelle service bieden we bij Youngtive nog veel meer voordelen aan. Als wij jouw website realiseren, is het vullen van jouw website inclusief.  Is de website live maar blijft het stil op de website? Bekijk dan eens onze online marketing pakketten om jouw bedrijf online een boost te geven.

Ook een eigen website?

Ben jij opzoek naar een betaalbare website en hebben we je kunnen overtuigen? Neem dan direct contact met ons op.

[contact-form-7 id=”6533″]