Selecteer een pagina

Onze diensten

Ontdek onze diensten

Van ontwerp tot aan onderhoud, wij regelen het voor je. Wij werken met het WordPress CMS en gebruiken hierbij de builder van Divi. Zo houd jij na oplevering van jouw website altijd zelf de controle en heb jij het volledige beheer van jouw eigen website. 

Ontwerp

Op basis van jouw vraag zoeken wij een passende lay-out uit een van de 100 keuzes van Divi.

Realisatie

Nadat er een definitieve keuze is gemaakt, gaan wij het volledige thema voor jou inrichten. Jij levert hierbij de content aan.

Campagnes & Marketing

Na oplevering bieden wij ook de mogelijkheid tot maandelijkse online marketing abonnementen. Denk hierbij aan SEO en SEA.

Onderhoud

Je hebt de volledige controle over jouw eigen website. Wil je toch hulp bij het onderhouden en vullen van de website, we’ve got your back!

Divi Builder

Houd zelf de controle over jouw website

Divi tilt WordPress naar een geheel nieuw niveau met zijn ongelooflijk geavanceerde visuele bouwtechnologie. Je hebt nog nooit eerder een WordPress-website onderhouden zoals deze. Divi is meer dan alleen een WordPress-thema, het is een volledig nieuw website-bouwplatform dat de standaard WordPress-editor vervangt door een aanzienlijk superieure visuele editor. Het kan worden gebruikt door professionals en nieuwkomers.

Online Marketing

Zorg voor groei met online marketing

Ontdek de kracht van online marketing bij Youngtive en vergroot jouw digitale aanwezigheid. Met Search Engine Optimization (SEO) optimaliseren we jouw website voor betere zichtbaarheid in zoekmachines, terwijl Search Engine Advertising (SEA) gerichte advertentiecampagnes inzet om jouw merk direct onder de aandacht te brengen. Samen zorgen deze strategieën voor een impactvolle online aanwezigheid die jouw doelgroep bereikt en betrekt.

SEO

SEO, ofwel Search Engine Optimization, is een strategie om de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines te verbeteren. Door relevante inhoud, geoptimaliseerde trefwoorden en technische verbeteringen toe te passen, streeft SEO ernaar om organisch verkeer naar jouw site te vergroten.

SEA

SEA, Search Engine Advertising, is een betaalde online marketingmethode waarbij advertenties worden weergegeven in zoekmachines wanneer gebruikers zoeken naar relevante trefwoorden. Door gerichte advertentiecampagnes in te zetten, biedt SEA directe zichtbaarheid en stelt het adverteerders in staat om te concurreren voor topposities in zoekresultaten.

Marketing abonnement

Bij Youngtive maken we het eenvoudig om jouw digitale succes te stimuleren. Onze uitgebreide SEO- en SEA-diensten zijn beschikbaar in flexibele abonnementsvormen, beginnend al vanaf €99 per maand. Ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kunnen brengen en profiteer van effectieve zoekmachineoptimalisatie en doelgerichte advertentiecampagnes.

Kom in contact

Samen jouw bedrijf laten groeien

Youngtive

Bij Youngtive geloven we dat een sterke online aanwezigheid de sleutel is tot groei en succes. Wij staan klaar om jouw digitale ambities te realiseren.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Websites

Webshops

SEO

SEA

Onderhoud

Contact

Mail ons!
Bel ons!

Noorderweg 16
8911ES Leeuwarden
Nederland

Copyright © 2024