Youngtive.

Het adres voor ZZP’ers, MKB en particulieren die opzoek zijn naar professionele en creatieve websites en online marketing.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op social

Goedkope website laten maken?

Ben je op zoek naar een goedkope, professionele website? Youngtive is een jong bedrijf met inmiddels meer dan 6 jaar ervaring in het maken van websites. In de regio Noord-Nederland hebben we ondertussen al tientallen websites mogen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan de websites van Barrevoets of Double B. Wij specialiseren ons in het maken van professionele websites op basis van WordPress voor MKB of startende ondernemers.

Een professionele website voor een betaalbare prijs

Een goedkope website betekent niet dat hij goedkoop oogt en functioneert. Omdat wij websites maken op basis van WordPress templates, kunnen wij in in relatief klein tijdsbestek toch een mooie functionele website opleveren. Wij streven er naar om jouw wensen te vertalen naar een passende en professionele website. Wij hebben oog voor detail en voelen goed aan wat wel of niet bij jouw website past. Bij ons heb je al een website vanaf €450,-.

 

Een professionele website hebben, betekent natuurlijk ook dat deze responsief moet zijn. Youngtive optimaliseert daarom jouw website voor alle apparaten: mobiel, desktop en tablet. Zo is de website toegangkelijk voor elk apparaat én wordt de gebruikerervaring van bezoekers verbeterd. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de website voldoet aan de snelheidseisen van Google.

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een website?

Een volledig beheerbare website

Het voordeel van WordPress is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Naast dat het het meest gekozen CMS (content management system) ter wereld is, geeft het jou de mogelijkheid om op een eenvoudige manier tekst en afbeeldingen aan te passen. Bovendien heeft WordPress tal van handige plug-ins waarmee je allerlei functionaliteiten kan toevoegen aan je website. Meer weten over de voordelen van WordPress? Lees dan eens deze blog.

Ik kwam bij youngtive via de relationele sfeer, dit is echter bijzaak gebleken want alle zakelijke afspraken werden volledig onafhankelijk opgepakt met uitstekend resultaat! Ook het vervolg voelt goed en duidelijk voor beide. Super prijs, kwaliteit verhouding. Al met al, ik kan het een ieder aanbevelen. (Jan Oosterhoff, Double B Leeuwarden)

Jan Oosterhof

YoungTive heeft mijn wensen écht precies vertaald in de website die ik voor ogen had. Ze zijn open, toegankelijk, vakkundig, (positief) kritisch en denken mee in het belang van mij als klant. Het contact verliep soepel en vlot. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Mijn dank is groot, heel groot!

Isaak de Boer

Fijne en snelle samenwerking. Expertise gecombineerd met service en humor. Dat werkt fijn en Youngtive voelt goed aan wat bij jou past

Maaike Dijkstra

Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk een nieuwe website. Via mijn opleiding kwam ik in contact met YoungTive. Ze waren erg geïnteresseerd en dachten goed mee over het invullen van de website. Ik vond het erg prettig dat ze met ons mee dachten en goede tips gaven. Super service!

Marloes Vlastuin

Waarom een website laten maken bij Youngtive?

Bij Youngtive hebben we behalve een betaalbare prijs en snelle service nog meer voordelen. Zo bieden wij ook support & onderhoud voor de website. Wij verzorgen maandelijkse updates en back-ups, zodat jouw website voorbereid is op alle denkbare scenario’s. Is de website live maar blijft het stil op de website? Bekijk dan eens onze online marketing pakketten om jouw bedrijf online een boost te geven.

Ook een eigen website?

Ben jij een startende ondernemer in Noord-Nederland die een professionele website wil? Neem dan direct contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.