Youngtive.

Het adres voor ZZP’ers, MKB en particulieren die opzoek zijn naar professionele en creatieve websites en online marketing.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op social

Online marketing Drachten

Ben jij een (startende) ondernemer of MKB’er en wil je jouw bedrijf in Drachten op de kaart zetten? Online marketing biedt dan de juiste uitkomst. Met inmiddels meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van online marketing in Drachten weten wij precies welke kanalen je moet inzetten om jouw doelen te behalen.

Online marketing voor een eerlijke prijs

Bij Youngtive geloven we niet dat online marketing duur hoeft te zijn. Het gaat er om dat je er uit haalt wat je er in stopt. Bij Youngtive denken we graag actief met de klant mee. Voordat we beginnen met online marketing, vindt er daarom een intakegesprek plaats. Hierin bespreken we wat je graag zou willen bereiken. Vervolgens kijken we op welke manier we deze doelen kunnen behalen, welke kanalen we gaan inzetten en welke doelgroep we willen bereiken. Al deze ideeën worden omgevormd tot een concrete en realistische online marketing strategie. Je kunt al met online marketing starten vanaf €135,- per maand.

Maandelijks ontvang je van ons een op maat gemaakte rapportage met daarin alle uitgevoerde werkzaamheden en cijfers die betrekking hebben op de online marketing campagne.

Heb je hulp nodig met online marketing in Drachten?

Online marketing mogelijkheden in Drachten

Youngtive biedt een compleet pakket aan online marketing middelen aan. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en emailmarketing.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine-optimalisatie. Zoekmachine-optimalisatie is een continu proces waarbij je jouw website en pagina’s optimaliseerd voor de bezoekers en zoekmachines met de intentie om een hogere positie te bemachtigen in Google of een andere zoekmachine zoals Bing. Bij SEO gaat het meestal om een strategie voor de lange termijn. SEO is afhankelijk van een een groot aantal factoren zoals websitesnelheid, gebruikersvriendelijkheid, content, linkbuilding en websitestructuur.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Deze manier van online marketing zorgt voor snel resultaat, want je betaalt immers om een positie binnen de zoekmachine te bemachtigen. SEA bestaat uit de onderdelen zoek advertenties (of search ads), display advertenties (beeld), shopping advertenties of video advertenties.  Youngtive beheerst al deze SEA middelen om jou snel resultaat te kunnen leveren.

Email marketing

Zijn bovenstaande middelen voor jou niet van toepassing? Wellicht biedt dan email marketing voor jou de uitkomst. Niet alleen kun je door middel van email marketing jouw doelgroep direct aanspreken, je hebt ook de mogelijkheid om alles te personaliseren.

Waarom kiezen voor Youngtive?

Bij Youngtive hebben we behalve een betaalbare prijs en snelle service nog meer voordelen.

Je ontvangt zo ook elke maand een op maat gemaakte rapportage met alle bevindingen, statistieken en werkzaamheden. Zo weet je precies wat er elke maand is behaald qua resultaten, en ben je in één oogopslag op de hoogte van alle uitgevoerde werkzaamheden.

Online marketing inzetten?

Ben jij een (startende) ondernemer of MKB’er in Drachten die online marketing wil inzetten? Neem dan direct contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.