Youngtive.

Het adres voor ZZP’ers, MKB en particulieren die opzoek zijn naar professionele en creatieve websites en online marketing.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op social

Online marketing Leeuwarden

Ben jij een startende ondernemer of MKB’er en wil je jouw bedrijf in Leeuwarden op de kaart zetten met behulp van online marketing? Dan ben je bij Youngtive aan het juiste adres. Met meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van online marketing in Leeuwarden weten wij welke kanalen je moet inzetten om jouw doelen te behalen.

Online marketing voor een betaalbare prijs

Youngtive gelooft dat online marketing niet duur hoeft te zijn. Het belangrijkste is dat je er uit haalt wat je er in stopt. Bij Youngtive denken we graag actief met de klant mee. Voordat we beginnen met online marketing, vindt er een intakegesprek plaats. Hierin bespreken we wat je graag zou willen bereiken. We kijken vervolgens naar hoe we deze doelen kunnen behalen, welke kanalen we gaan inzetten en welke doelgroep we willen bereiken. Al deze ideeën worden omgevormd tot een concrete en realistische online marketing strategie. Je kunt al met online marketing starten vanaf €135,- per maand.

Maandelijks ontvang je een op maat gemaakte rapportage met daarin alle uitgevoerde werkzaamheden en cijfers die betrekking hebben op de online marketing campagne.

Heb je hulp nodig met online marketing in Leeuwarden?

Online marketing middelen in Leeuwarden

Youngtive biedt een breed scala aan online marketing middelen aan. Wij zijn gespecialiseerd in SEO, SEA en emailmarketing.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine-optimalisatie. Zoekmachine-optimalisatie is een continu proces waarbij je jouw website en pagina’s optimaliseerd voor de bezoekers en zoekmachines met de intentie om een hogere positie te bemachtigen in Google of een andere zoekmachine zoals Bing. SEO is afhankelijk van een een groot aantal factoren zoals websitesnelheid, gebruikersvriendelijkheid, content, linkbuilding en websitestructuur.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Deze manier van online marketing zorgt voor snel resultaat, want je betaalt om een positie binnen de zoekmachine te bemachtigen. Dit kan door middel van zoek advertenties, display advertenties, shopping advertenties of video advertenties.  Youngtive beheerst al deze SEA technieken om jou snel vindbaar te maken.

Email marketing

Zijn bovenstaande middelen voor jou niet van toepassing? Wellicht biedt dan email marketing voor jou de uitkomst. Niet alleen kun je door middel van email marketing jouw doelgroep direct aanspreken, je hebt ook de mogelijkheid om alles te personaliseren.

Waarom online marketing bij Youngtive?

Bij Youngtive hebben we behalve een betaalbare prijs en snelle service nog meer voordelen.

Je ontvangt zo ook elke maand een op maat gemaakte rapportage met alle bevindingen, statistieken en werkzaamheden. Zo weet je precies wat er elke maand is behaald qua resultaten, en ben je in één oogopslag op de hoogte van alle uitgevoerde werkzaamheden.

Online marketing inzetten?

Ben jij een startende ondernemer in Leeuwarden die online marketing wil inzetten? Neem dan direct contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.